Blogul Parlamentarilor Galateni

PC Galaţi a semnat protocolul USL deşi nu l-a dorit

In ACD, Dan Nica, Eugen Durbaca, PNL, PSD, USL, Victor Paul Dobre on 21 martie 2011 at 9:34

Cei trei lideri ai organizaţiilor PSD, PNL şi PC din Galaţi – Dan Nica, Victor Paul Dobre şi Eugen Durbacă, au pus bazele Uniunii Social Liberale în urma semnării actului de constituire al uniunii. Chiar din timpul semnării protocolului conservatorii s-au arătat reticenţi în privinţa colaborării cu PSD.

„Noi am fost întru totul de acord cu Alianţa de Centru Dreapta PNL-PC, nu am fost de acord cu această uniune, la Galaţi, dar am semnat protocolul pentru că aşa s-a hotărât. De ce spun acest lucru? Pentru că noi am mai avut o colaborare PSD şi PC, dar în care nu s-a respectat ceea ce convenisem la centru. Deci acesta este punctul de vedere al meu, al organizaţiei de la Galaţi. Sigur, că dacă în continuare colegii de la PSD îşi vor schimba poziţia privind colaboarea, sigur că atunci poate ne schimbăm şi noi părerea despre colaborarea în această uniune, deşi am mari rezerve”, a spus Eugen Durbacă.

Întrebaţi de jurnalişti ce procent de încredere au unii în ceilalaţi având în vedere că astfel de alianţe au mai existat, răspunsurile celor trei lideri au fost diferite: preşedintele PNL Galaţi, Victor Paul Dobre a spus că „ranchiunos nu sunt, uituc nici măcar atât”, liderul PSD Galaţi, Dan Nica, a afirmat că de câte ori social-democraţii au intrat în alianţe politice personal a avut o încredere de sută la sută în acestea, iar Eugen Durbacă a precizat că „nu sută la sută, dar mă mai gândesc la procent”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: