Blogul Parlamentarilor Galateni

Mircea Toader(PDL): Şansele moţiunii de cenzură de a trece sunt ca ale Oţelului de a cădea din Liga I

In Camera Deputatilor, Mircea Toader, PD-L on 10 martie 2011 at 16:04

Liderul grupului PD-L din Camera Deputaţilor, Mircea Toader este de părere că şansele moţiunii de cenzură pe Codul Muncii depuse de Opoziţie are tot atâtea şanse să treacă câte are Oţelul Galaţi, lider detaşat al campionatului de fotbal, să retrogradeze din Liga I. „Moţiunea are tot atâtea şanse câte are Oţelul să cadă din Liga I. Această moţiune nu are nicio şansă dintr-un motiv foarte clar: majoritatea parlamentară deţine suficienţi parlamentari în plus ca o moţiune să nu treacă sau invers opoziţia are numai 215 parlamentari, pe hârtie, lor le trebuie 236 iar din cei 215 vreo patru sunt în imposibilitate să vină pentru că unul e în puşcărie, trei sunt în spital. Vorbim de o aritmetică simplă”, a spus Toader.

Deputatul gălăţean susţine că depunerea moţiunii de cenzură de către Opoziţie este, de fapt, doar un execiţiu de imagine care nu are sorţi de izbândă.

„E un exerciţiu de imagine. Ei vor să pună o moţiune. E normal. Probabil că o să mai pună vreuna, n-am niciun fel de dubiu, dar nu au niciun fel de sorţi de izbândă, decât dacă se schimbă majoritatea parlamentară iar majoritatea nu se poate schimba că pleacă unul, doar când un grup consistent s-a hotărât să rupă majoritate şi abia atunci putem discuta despre altceva”, a precizat Toader.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: