Blogul Parlamentarilor Galateni

Protocolul USL în judeţul Galaţi ar putea fi semnat în scurt timp

In Camera Deputatilor, PNL, Victor Paul Dobre on 7 martie 2011 at 12:24

Preşedintele organizaţiei judeţene PNL Galaţi, Victor Paul Dobre, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că la întâlnirea de joi pe care a avut-o la Bucureşti cu ceilalţi lideri locali ai PSD şi PC s-a discutat despre protocolul care se va încheia la nivel judeţean, dar nu şi despre posibilii candidaţi ai USL pentru Primăria Galaţi şi preşedinţia Consiliului Judeţului.
„Nu s-a semnat niciun protocol, nu s-a stabilit nicio candidatură, s-a discutat despre încheierea unui protocol la nivel judeţean. Această construcţie politică la Galaţi, de fapt, este din 2008, atât la nivelul CJ cât şi la consiliul local. N-aş zice că suntem foarte încântaţi de modul în care am colaborat, mereu este loc pentru mult mai bine. Ne-am prezentat opiniile şi în perioada următoare vom ajunge la o formulă de protocol de colaborare pe care o vom semna. Nu se pune în discuţie însă nerespectarea protocolului naţional al USL”, a afirmat Dobre.

În ceea ce priveşte modul în care se vor stabili candidaţii pentru cele mai importamte funcţii din judeţ, cea de primar al municipiului Galaţi şi cea de preşedinte al CJ, Dobre a susţinut că sondajul va fi un instrument important în decizia finală a USL, dar nu singur, iar decizia USL e ceva mai complexă. Dobre a mai spus şi că în stabilirea candidaţilor trebuie să se ţină seama şi de principiul parităţii la nivel naţional. Preşedintele PNL Galaţi a mai spus şi că există multiple varinate, chiar şi aceea ca acelaşi partid să aibă candidaţi pentru cele două funcţii. Dobre şi-a exprimat speranţa că în cel mai scurt se va semna protocolul la nivel de judeţ, iar până la toamnă USL îşi va desemna toţi candidaţii din unităţile administrativ-teritoriale din judeţul Galaţi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: