Blogul Parlamentarilor Galateni

Marius Necula – senator PD-L: „Emil Boc şi-a consumat toată rezerva de credibilitate”

In Marius Necula, PD-L, Senat on 18 februarie 2011 at 18:06

Senatorul democrat-liberal Marius Necula susţine că premierul Emil Boc şi-a consumat toată rezerva de credibilitate şi trebuie desemnat un nou prim-ministru tehnocrat. Demnitarul spune că a avut această poziţie şi la întâlnirea pe care parlamentarii PD-L au avut-o cu preşedintele Traian Băsescu. „Colaboraea cu Emil Boc trebuie să înceteze. Emil Boc şi-a făcut datoria, dar în acest moment în care economia României se relansează avem nevoie de un premier tehnocrat care să dea încredere în actul de guvernar. Cu tot respectul pe care îl am faţă de Emil Boc, ca să fie clar, el şi-a consumat toată rezerva de credibilitate. Emil Boc dacă vine acum şi spune un adevăr nimeni nu mai stă să îl asculte. Din nefericire, Emil Boc nu mai poate transmite mesajul care să poată să ducă la credibilizarea actului de guvernământ”, a precizat Marius Necula.

Potrivit senatorului la acest moment în PDL nu există nicio personalitate care să aibă o cotă de încredere mai mare decât cea a partidului şi din acest motiv este nevoie de un premier tehnocrat. „Dacă am fi avut o personalitate în rândul partidului care să fie la 25 -27% ca şi cotă de încredere, adică o diferenţă foarte mare între personalitatea respectivă şi partid, ca să poată să tracteze partidul cum s-a întâmplat cu Traian Băsescu – el este cel care a tractat partidul să ajungă la 34% –  atunci şi eu aş fi mers pe soluţia politică”, a mai spus senatorul PD-L.

Potrivit acestuia, PDL este cotat în sondaje cu 18%, marja de eroare fiind de ± 3%, şi niciun lider al partidului, nu depăşeşte acest procent, inclusiv Vasile Blaga. Marius Necula consideră şi că întâlnirile lui Traian Băsescu cu reprezentanţii PD-L nu contravin Constituţiei, întrucât Traian Băsescu s-a întâlnit şi cu reprezentanţi de la celelalte partide din arcul guvernamental.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: