Blogul Parlamentarilor Galateni

PNL şi PC au semnat protocolul

In General on 4 februarie 2011 at 19:52

Această prezentare necesită JavaScript.

Preşedinţii celor două organizaţii judeţene ale PNL şi PC, deputatul Victor Paul Dobre şi Eugen Durbacă, au semnat protocolul Alianţei de Centru – Dreapta (ACD). Astfel, ia fiinţă Consiliul Judeţean de Conducere al ACD, condus de liderii celor două filiale în calitate de copreşedinţi – Victor Paul Dobre (PNL) şi Eugen Durbacă (PC). De asemenea, din CJC mai fac parte, în calitate de membri, primarul localităţii Ţepu, Daniel Ţuchel, şi consilierul local Mihai Manoliu de la PNL, deputatul Bogdan Ciucă şi consilierul local Eugen Găvan de la PC. „Având în vedere această alianţă, noi suntem acum principala forţă politică din Galaţi şi sunt convins că prin această alianţă – de fapt exista şi înainte o colaborare bună cu PNL, dintotdeauna am avut o înţelegere bună – putem realiza multe lucruri bune în folosul gălăţenilor, ne permite să ne impunem punctul de vedere în activitatea politică de la Galaţi”, a declarat Eugen Durbacă.

„Vom crea o structură politică ce îşi propune să câştige alegerile locale, parlamentare, precum şi cele prezidenţiale. Cred că, dacă nu vom face peste 50 la sută în alegerile parlamentare, nu ne vom atinge obiectivele aşa cum ni le dorim, dar am încredere în atingerea acestui obiectiv, astfel încât să guvernăm ţara”, a afirmat V. P. Dobre. Acesta susţine şi că, potrivit protocolului care se va semna cu PSD, vor exista candidaţi comuni care vor fi desemnaţi în urma unor sondaje.

„Părerea mea este că fiecare dintre partide, şi mă refer şi la PSD, are candidaţi puternici. La nivelul protocolului naţional care se va adopta sâmbătă şi va fi semnat se prevede că la nivelul primăriilor reşedinţelor de judeţ şi la consiliile judeţene să fie candidaturi comune, la paritate – respectiv la reşedinţe 20 – 20, la judeţe 21 PSD, 20 ACD, pentru că e Ilfovul care nu are Capitală. Nu e niciun drept de preemţiune a vreunui partid pentru o funcţie sau alta. Candidaţii se vor stabili pe baza sondajelor comune, a evaluărilor la nivelul fiecărui judeţ şi localitate reşedinţă de judeţ”, a adăugat V. P. Dobre.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: