Blogul Parlamentarilor Galateni

Bilanţ al activităţii senatorului PNL Paul Ichim la finalului celei de-a doua sesiuni parlamentare din anul 2010

In Comunicat de presa, Paul Ichim, Senat on 23 decembrie 2010 at 20:27

Finalul sesiunii parlamentare septembrie – decembrie 2010 arată că în continuare senatorul liberal Paul Ichim, ales în colegiul uninominal 3 din municipiul Galaţi rămâne cel mai activ parlamentar gălăţean din camera superioară a Parlamentului.

În timpul celor doi ani de mandat, senatorul a făcut 33 de declaraţii politice, a depus 41 de întrebări şi 25 de interpelări miniştrilor Guvernului şi 2 interpelări adresate premierului.

Cele mai multe întrebări au fost adresate Ministerului Sănătăţii – 12, urmat de ministerele Educaţiei şi respectiv Agriculturii – cu câte 4 întrebări fiecare şi de ministerele Finanţelor şi respectiv Mediului – cu câte 3 întrebări. Au mai fost adresate întrebări Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (3), Ministerului Muncii (2), AVAS (2), Ministerului Economiei, Departamentului pentru Relaţia cu Parlamentul, Autorităţii Naţionale pentru Protecţia drepturilor Copilului, Ministerului Administraţiei şi Internelor, ANAF, Ministerului Dezvoltării regionale şi Turismului, Ministerului Culturii şi Cultelor şi Ministerului Justiţiei.

La capitolul interpelări, cele mai multe au fost adresate Ministerului Sănătăţii – 14, Ministerul Transporturilor – 3, AVAS – 2 şi Ministerului Turismului, Departamentul pentru Relaţia cu Parlamentul, Ministerul Agriculturii, Ministerul Justiţiei, Ministerul Economiei, Ministerul Administraţiei şi Internelor câte o întrebare.

De asemenea, senatorul liberal Paul Ichim este semnatarul a 10 moţiuni depuse în Parlament.

La capitolul iniţiative legislative, senatorul Paul Ichim este semnatar a 42 de proiecte de legi, unele ca iniţiator, altele în calitate de co-iniţiator. Din numărul total de proiecte legislative depuse două au devenit deja legi, fiind promulgate, restul fiind în diferite stadii de dezbatere în Parlament.

„Rămân profund dezamăgit de stilul de lucru total opac al actualei Puteri şi de faptul că viaţa cotidiană a cetăţenilor este în continuă degradare. Aştept orice fel de propunere şi orice fel de problemă care intră în competenţele unui parlamentar pe adresa de e-mail paul.ichim@senat.ro. Mulţumesc şi urez tuturor gălăţenilor Sănătate şi Sărbători Liniştite alături de cei dragi”, a precizat senatorul liberal Paul Ichim.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: