Blogul Parlamentarilor Galateni

Cum ar trebui să voteze parlamentarul din colegiul tău?

In General on 12 iunie 2010 at 10:22

Postează un comentariu aici despre cum ar trebui să voteze parlamentarul din colegiul tău la moţiunea de cenzură. Spune-ne cine este acel parlamentar şi noi îi vom transmite opinia ta! Află apoi cum a votat el!

  1. Sa voteze pentru motiune ca stie el mai bine de ce! Nu stiu cine e parlamentar in zona unde stau, dar oricine ar fi ar trebui sa stie sa voteze pentru interesul celor care l-au votat! Stau in Mazepa…poate asa flu si eu cine este parlamentarul

    • Deputatul din Mazepa este Paslaru PSD, turnator dovedit la securitate.Nu prea ai noroc.Poate alta data se va vota mai atent

  2. Parlamentarii mei, deputat si senator, vor vota caderea guvernului. Intrebarea este ce vor vota Mircea Toader, Marius Necula, Mihai Boldea si Laurentiu Chirvasuta?Cu ei se va rusina judetul Galati pentru ca-si vor trada alegatorii fara nici un scrupul.Concetatenii mei vor suferi pentru ca au trimis in parlament niste oameni lipsiti de onoare si competenta, ca sa nu mai vorbim de Guvern.Sper ca macar acum cetatenii sa aiba o buna memorie si sa voteze nu dupa cine da mai mult, ci pe acei care chiar sunt in stare sa ne conduca.

  3. Sindicatul „Orizont” Galati, distantandu-se de discutiile strict politice, atrage atentia deputatilor si senatorilor PDL din colegiile galatene ca daca vor vota impotriva motiunii de cenzura si pentru aplicarea reducerilor salariale din sectorul bugetar isi vor incheia activiatea politica in anul 2012.
    Vom fi foarte atenti la votul fiecarui deputat si senator galatean, fie al puterii sau al opozitiei. Aceste masuri nu sunt „nepopulare”, ci pur si simplu criminale. Cei care vor supravietui pana in 2012 isi vor aminti, sau le vom aminti noi cum ati votat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: