Blogul Parlamentarilor Galateni

Marius Necula: „Am hotărât, împreună cu familia mea, să renunţăm la stocul de acţiuni deţinut la S.C. ATLAS S.A. Galaţi”

In PD-L, Senat on 9 iunie 2010 at 14:55

Comunicat de presă

Ca răspuns la informaţiile apărute în presă, multe dintre ele prezentate în mod tendenţios, am hotărât, împreună cu familia mea, să renunţăm la stocul de acţiuni deţinut la S.C. ATLAS S.A. Galaţi, existând deja un contract de intermediere de cesiune de acţiuni cu o companie multinaţională specializată în tranzacţii de valori mobiliare.

De asemenea am solicitat C.A. al S.C. ATLAS S.A. , inclusiv reprezentaţilor SIF MOLDOVA, să ia în discuţie renunţarea, pe cale amiabilă, la cele două contracte încheiate cu CNI, privind programul „săli de sport”.

Precizez că am luat această decizie pentru că nu am făcut niciodată parte din categoria „oamenilor de afaceri”, aparţinând, prin formare şi pregătire, zonei de consultanţă (am predat la Universitatea Dunărea de Jos marketingul şi managementul înainte de a deveni parlamentar) şi consider că nu este normal ca o companie listată la bursă, care este în categoria marilor contribuabili, cu toate impozitele plătite la zi, cu peste 500 de salariaţi şi peste 3.000 de acţionari, să devină „incompatibilă” doar prin alăturarea numelui meu cu activitatea ei executivă.

Nu fac parte din „clientela politică”, recompensată cu funcţii şi contracate ilegale şi doresc ca prin această poziţie tranşantă să închid un subiect, mediatizat mai mult decât ar fi meritat, precum şi speculaţiile şi suspiciunile referitoare la persoana şi activitatea mea.

Cu respect,

Necula Marius-Gerard

Senator

  1. Mult prea tarziu.”Plinul” si raul e facut.

  2. Saracutul de tine, chiar imi vine sa plang. Nu vrei sa iti dau eu o lingura de mancare…?
    Marius, esti penibil. Mai bine iesi cu toate afacerile la iveala si stai in mediul privat, lasa politica.

  3. Un nenorocit,asta esti Necula.Cine dracu sa te creada,jigodie ordinara

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: